Systemutvecklare

Är du en vass fullstack-utvecklare med intresse för Business Intelligence? Vi söker nu fler talanger till vårt utvecklingsteam i Malmö.

om hypergene

På Hypergene får du möjlighet att arbeta i snabbväxande produktbolag med starkt driv. Vi utvecklar och levererar ett webbaserat beslutsstöd för verksamhetsstyrning – ett systemstöd för planering, uppföljning och analys som hjälper organisationer att nå sina mål, öka prestationen och bli mer effektiva. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger - något som ledde till att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell. Vi har även blivit listade som ett av Sveriges hetaste och mest innovativa techbolag av Computer Sweden. 

Tjänsten 

Som utvecklare hos oss blir du en del av vår R&D-avdelning som består av skickliga utvecklare, testspecialister, technical writers och produktägare. Tillsammans ansvarar du och ditt team för hela utvecklingsprocessen från idé till utveckling och deploy. Du har nära kontakt med Hypergenes konsultorganisation som ansvarar för leveransen till våra kunder. Fokus är nu på att vidareutveckla systemet för att ta fram nya versioner av Hypergenes beslutsstödsplattform. Hos oss ingår du i ett team med stark laganda och hög kompetens, där alla brinner för att leverera marknadens mest effektiva, användarvänliga och snygga plattform för planering, uppföljning och analys. Du får också stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och utvecklas i din yrkesroll. 

TEKNISK PLATTFORM

Hypergene är en webbaserad applikation med en backend som kan köras både på Windows, Linux och OS X med antingen SQL Server eller PostgreSQL som databas.

TEKNISK STACK:
• Python
• JavaScript (Webpack, ES2017, SASS)
• Plattformsoberoende C++ (C++ -14)

Open Source är något vi använder i alla delar av stacken. Andra tekniker vi använder är t.ex. Git, TeamCity och Jira.

Kvalifikationer

Vi söker en skicklig och lösningsorienterad utvecklare som har erfarenhet av Python, JavaScript och databashantering. Har du även jobbat med C++ är det ett plus. Då du arbetar nära konsultavdelningen och kollegorna i teamet är det viktigt att trivs med att jobba såväl i grupp som självständigt. Som person är du kreativ och har en passion för att testa nya tekniker och vill gärna dela din kunskap med andra.

Kontakt

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till work@hypergene.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Jonas Leisvik 070-977 67 19. Rekryteringen sker löpande och rekryteringsansvarig är Rebecca Styf 070-295 56 95. 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt