Systemutvecklare

Vi söker fler av Sveriges vassaste utvecklare till vårt huvudkontor i Malmö. Är det du eller någon du känner? Läs mer om vad vi söker.

om hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Nyckeln är en produkt som rymmer tre samverkande och användarvänliga delar: Målstyrning, Budget och Prognos samt Uppföljning och Analys. Varje del står starkt på egna meriter, tillsammans utgör de en effektiv helhetslösning för verksamhetsstyrning.

Hypergene som företag är ett snabbväxande produktbolag med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Skövde och Kalmar. Vi är just nu drygt 100 anställda och täcker hela kedjan från produktutveckling till kundsupport. Vi grundades 2000, är i stark tillväxt och har utsetts till DI Gasell åtta gånger under de senaste nio åren - något som 2014 ledde till att vi utsågs till Årets Maratongasell. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges hetaste och mest innovativa teknikbolag. Under hösten 2015 utsågs vi till nationell vinnare i European Business Awards 2015/2016.

Bland kunderna finns Viking Line, Svenska Spel, Expressen, Göteborgs Stad, SSAB, TV4, Stockholms läns landsting och Kungsleden. Dessutom arbetar Hypergene med drygt 50 av landets kommuner.

Arbetsbeskrivning 

I din nya roll arbetar du som utvecklare/programmerare på produkt- och utvecklingsavdelningen där du är en viktig del i att ta fram nya versioner av Hypergenes beslutsstödsplattform. Du arbetar tillsammans med de andra utvecklarna i ett litet, tajt team med stark laganda och hög kompetens, där alla brinner för att leverera marknadens mest effektiva, lättanvända och snygga plattform för planering, uppföljning och analys. 

Att få arbeta med en produkt som hanterar hela kedjan från målstyrning, finansiell planering samt uppföljning och analys ger mig stora utmaningar och jag utvecklas hela tiden.
Staffan Hedbrandh, affärsansvarig region väst

 

Arbetsuppgifter

Du är med och tar ansvar för hela genomförandet från idé till färdig produkt. Utvecklingsavdelningen består av erfarna utvecklare, testspecialister, dokumentatörer och produktägare. Du har också kontakt med Hypergenes konsultorganisation som ansvarar för leveransen till våra kunder. Du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och att utvecklas i din yrkesroll.

Teknisk plattform

Hypergene är en webbaserad applikation som kan köras både på Windows och Linux med antingen SQL Server eller PostgreSQL som databas. 

Teknisk stack:

  • Plattformsoberoende C++
  • Python
  • JavaScript (Backbone)

I alla delar av stacken används Open Source i hög utsträckning. Utöver ovanstående använder vi bland annat Jira för planering och TeamCity för continuous integration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven utvecklare som brinner för programmering och problemlösning. Du är troligen civilingenjör eller datavetare och har erfarenhet av Python och JavaScript. Det är meriterande om du har jobbat med modern C++ och databashantering.  

Personliga egenskaper

Du är en noggrann person som tycker om att avsluta det du påbörjat. Du förstår vikten av att lösa problem i grunden och inte bara så snabbt som möjligt. Du är också mån om att det du levererar håller en mycket hög kvalitet. 

Kontakt

Frågor runt tjänsten besvaras av Jonas Leisvik 0709-776 719. Vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan till jonas.leisvik@hypergene.se. Du kan också ta kontakt med vår rekryteringsansvarig Rebecca Styf på rebecca.styf@hypergene.se eller slå en signal på 0702-95 56 95. 

Växel

+46 (0)40-661 10 00


Kontakt

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt