Kund- och affärsorienterad Projektledare

På Hypergene får du möjlighet att arbeta i ett kundnära och snabbväxande mjukvarubolag med starkt driv. Vi utvecklar och levererar ett webbaserat beslutsstöd för verksamhetsstyrning – ett systemstöd för planering, uppföljning och analys som hjälper organisationer att nå sina mål, öka prestationen och bli mer effektiva. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger - något som ledde till att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell. Vi har även blivit listade som ett av Sveriges hetaste och mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

TJÄNSTEN

I rollen som projektledare arbetar du nära kunden och leder olika team bestående av kollegor och kundrepresentanter med stark laganda. Målet är att tillsammans med kunden införa Hypergene Beslutsstöd på bästa sätt utifrån de olika förutsättningar våra kunder har. Du tar fram planer, genomför projektmöten och följer upp status, avtal, resurser och resultat i våra projekt. Du leder projekt och andra uppdrag para­llellt hos flera olika kunder och har ett viktigt ledaransvar för medarbetarna i projektteamen.

Du bidrar dagligen till att skapa underlag för utveckling av våra kunder och våra affärer – och förstås alltid med ett intresse för att öka kundnöjdheten. Du genomför kreativa kundutvecklingsmöten i syfte att skapa förståelse, engagemang och bestående värde i såväl relation och produktens genomslag. Våra kunder och projekt kommer ofta till genom olika affärsprocesser och upphandlingar. Det är inte ovanligt att du medverkar i dessa sammanhang som säljstöd till affärsansvarig.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har erfarenhet av att ha arbetat med lösningar för beslutstöd, styrning eller införande av affärssystem.
  • Har erfarenhet av såväl konsultrollen som framgångsrik projektledning av IT-projekt
  • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • Har vana vid att formulera dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska 

KVALIFIKATIONER

Ditt ledarskap bygger på affärsmannaskap, mod, att skapa förutsättningar och få andra att växa. Du är självgående och resultatinriktad men samtidigt en lagspelare som gillar att arbeta i team till­sammans med kollegor. Du är lätt att samarbeta med och har en god förmåga att skapa förtroende och under­hålla relationer. Man trivs i ditt sällskap! Hos dig finns förmågan att tänka långsiktigt och se helheter. Du är proaktiv och lösningsorienterad men samtidigt lyhörd och har genom det lätt för att anpassa dig utifrån nya förutsättningar och vägval. Din planering och struktur utgör ett värdefullt stöd i din konsultvardag. Då många av våra kunder ansvarar för eller arbetar i företagets ekonomifunktion så är ekonomisk bakgrund meriterande. Har du teknisk bakgrund och intresse för teknik så välkomnar vi även ditt bidrag med tekniskt stöd i projekten.

KONTAKT

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till work@hypergene.se. Rekryteringen sker löpande och har du frågor kan du kontakta vår rekryteringsansvarige Rebecca Styf på 070-295 56 95.

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt