Beslutsstödskonsulter med teknisk profil

Vi söker självgående och resultatinriktade medarbetare, gärna yngre förmågor, till våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Skövde.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som konsult i leveransorganisationen där du är en viktig del i att realisera kundens visioner. Du arbetar nära kunden i ett team med stark laganda och hög kompetens, där alla brinner för att leverera marknadens mest effektiva beslutsstödslösningar för verksamhetsstyrning. Du har ett brinnande intresse för tekniska lösningar och databashantering, är lösningsorienterad och intresserad av systemering och programmering. Du är ansvarstagande både när det gäller kundens, produktens, företagets och din egen utveckling.

Företaget är i stark tillväxt vilket gör att man snabbt får ta ansvar och risken att man fastnar i samma spår känns liten.
Carl Segerlund, teknisk beslutsstödskonsult

Arbetsuppgifter

  • Du kommer tillsammans med kunder och kolleger att arbeta med att ta fram lösningar för rapportering och analys, budget och prognos samt strategisk styrning.
  • Du arbetar med datamodellering
  • Du bygger integrationer, logik och regelverk
  • Du genomför verifiering och dataavstämningar
  • Du deltar i förstudier och workshops

Kvalifikationer

  • Systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper inom databashantering och programmering i SQL
  • Kunskaper i scriptspråk - som t ex Python – och erfarenhet av webbaserade tillämpningar är meriterande.
  • God pedagogisk och logisk förmåga
  • Van vid att formulera dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska 

Personliga egenskaper

Du är självgående och resultatinriktad men samtidigt en lagspelare som gillar att arbeta i projektform tillsammans med kollegor. Du är lösningsorienterad och har lätt för att analysera olika problemställningar. Du är också lätt att samarbeta med och har en god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du är strukturerad och noggrann och har förmågan att tänka långsiktigt och se helheter. 

Kontakt

Frågor runt tjänsten besvaras av Rebecca Styf på telefon 0702-95 56 95. Rekrytering pågår löpande och till alla våra kontor. Skicka din ansökan till rebecca.styf@hypergene.se

om hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Nyckeln är en produkt som rymmer tre samverkande och användarvänliga delar: Målstyrning, Budget och Prognos samt Uppföljning och Analys. Varje del står starkt på egna meriter, tillsammans utgör de en effektiv helhetslösning för verksamhetsstyrning.

Hypergene som företag är ett snabbväxande produktbolag med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Skövde och Kalmar. Vi är just nu drygt 100 anställda och täcker hela kedjan från produktutveckling till kundsupport. Vi grundades 2000, är i stark tillväxt och har utsetts till DI Gasell åtta gånger under de senaste nio åren - något som 2014 ledde till att vi utsågs till Årets Maratongasell. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges hetaste och mest innovativa teknikbolag. Under hösten 2015 utsågs vi till nationell vinnare i European Business Awards 2015/2016.

Bland kunderna finns Viking Line, Svenska Spel, Expressen, Göteborgs Stad, SSAB, TV4, Stockholms läns landsting och Kungsleden. Dessutom arbetar Hypergene med drygt 50 av landets kommuner.

Växel

+46 (0)40-661 10 00


Kontakt

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt