Lediga jobb

Nyckeln till vår tillväxt är medarbetarna: deras utvecklingsvilja, kompetens och förmåga till samarbete – mellan varandra och med våra kunder. Och målen är högt satta. Med vår produkt och hjälp ska organisationer kunna styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Business Intelligence-konsult

Du är självgående och resultatinriktad men samtidigt en lagspelare som gillar att arbeta i projektform tillsammans med kollegor.
Läs mer


Systemutvecklare

Du kommer att vara med att ansvara för hela genomförandet från idé till färdig produkt.
Läs mer


Kund- och affärsorienterad Projektledare

Är du vår nästa projektledare på en arbetsplats som präglas av samarbete och utveckling – där du både kan påverka din vardag och företagets fortsatta resa?
Läs mer


Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt