Lediga jobb

Nyckeln till vår tillväxt är medarbetarna: deras utvecklingsvilja, kompetens och förmåga till samarbete – mellan varandra och med våra kunder. Och målen är högt satta. Med vår produkt och hjälp ska organisationer kunna styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Business Intelligence-konsult

Du är självgående och resultatinriktad men samtidigt en lagspelare som gillar att arbeta i projektform tillsammans med kollegor.
Läs mer


Supporttekniker

Vi söker nu en lösningsorienterad person med stort tekniskt intresse och en god samarbetsförmåga.
Läs mer


Systemutvecklare

Är du en vass utvecklare med intresse för Business Intelligence? Vi söker nu fler talanger till vårt utvecklingsteam i Malmö!
Läs mer


Sales Development Representatives – för svenska och norska marknaden

Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrik arbeta med telefon för att bygga relation och skapa intresse för en produkt eller tjänst.
Läs mer


Spontanansökan

Om vi inte har en tjänst som matchar dig just nu så välkomnar vi alltid spontanansökningar.
Läs mer


Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt