Karriär som det borde vara

Vi har höga förväntningar på de vi anställer men vet också att vi erbjuder en vardag med snabb utveckling, tekniska utmaningar, många kundmöten och möjlighet att påverka både Hypergene och våra kunders verksamhet.

Vi tror också att du som söker dig hit har höga förväntningar på oss – att du vill vara en del av ett företag som har tänkt till och har en idé om hur saker och ting borde vara. Därför har vi summerat tio övertygelser om vad som krävs av en arbetsgivare som vill erbjuda världens bästa arbetsplats. Om du tycker att det här verkar intressant, kanske vi ska prata vidare?

hypergene rekrytering resultatinriktat
#1 Resultatinriktat
Vill du bidra till ett bättre näringsliv och samhälle? Det gör du hos oss. Hela vårt arbete går nämligen ut på att våra kunder ska nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Vi tror på att bättre beslutsstöd ger bättre företag.

Hypergene rekrytering insiktsfullt
#2 Insiktsfullt
Gillar du att tänka nytt och stort? Det gör vi också. Ingenting inspirerar oss mer än idéer som gör våra produkter, kunder och oss själva bättre. Hos oss är därför lösningsförmåga och nyfikenhet viktiga egenskaper. Liksom vanligt sunt förnuft.

Hypergene rekrytering enkelt
#3 Enkelt
Har du svårt för komplexa organisationer och internpolitik? Då har du hittat rätt. Vi gillar nämligen inte heller krångligheter. Eftersom vi växer fort, har vi en snabbfotad verksamhet som bygger på hjälpsamhet, närhet och ett öppet samtal. Kom gärna in och säg hej!

Hypergene rekrytering engagerat
#4 Engagerat
Vill du dela ambitioner och mål med andra? Här finns det många som tänker så. För vi tror att en gemensam strävan gör det roligare att gå till jobbet, och det i sin tur skapar ett värde i allt vi gör. Från produktens funktionalitet till din egen personliga utveckling.

Hypergene rekrytering samverkande
#5 Samverkande
Gillar du samarbete? Välkommen! Vi tror på en kultur där man sporrar och lär av varandra. Som ser det naturliga i att dela med sig av tid, kraft och erfarenheter, just för att vi gillar att se oss själva och våra kunder lyckas.

Hypergene rekrytering kundorienterat
#6 Kundorienterat
Har du funderat på vad som skapar framgångsrika företag? Vi tror att nöjda kunder är det viktigaste som finns, därför sätter vi kundnöjdhet högst på listan över våra mål. Här är dina och alla våra medarbetares insatser avgörande för hur väl vi lyckas.

Hypergene rekrytering framtidssäkrat
#7 Framtidssäkrat
Vill du öka dina valmöjligheter i karriären? Då tror vi på ett karriärkliv till oss. Våra medarbetare får erfarenheter och kunskap som är attraktiva i många branscher. Att de allra flesta ändå väljer att stanna kvar är en annan femma.

Hypergene rekrytering inspirerande
#8 Inspirerande
Vill du utmanas i vardagen? Då har du kommit rätt. Vi utmanar varandra ständigt för att hela tiden bli lite bättre. Och det återspeglas i hur vi ser på oss själva i förhållande till branschen. Visionen är att förnya hela området verksamhetsstyrning.

Hypergene rekrytering effektivt
#9 Effektivt
Vill du ta genvägar i din utveckling? Hos oss får du en brant utvecklingskurva där vi tror på ”learning by doing” – självklart med stöd av kollegorna. Det innebär att du snabbt kommer in i verksamheten, tidigt möter kundernas beslutsfattare och börjar skapa värde.

Hypergene rekrytering vägledande
#10 Vägledande
Vågar du sticka ut hakan? Det behöver du nämligen göra hos oss. Dels därför att vi alla bygger Hypergenes framtid tillsammans, dels därför att vi utvecklar och levererar en produkt som ska ge våra kunder nya möjligheter. Då behöver vi agera med mod och säga vår mening.

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00