Fatta ett framgångsrikt beslut!

Hypergene är sedan flera år i stark tillväxt. Nyckeln är våra medarbetare: deras utvecklingsvilja, kompetens och förmåga till samarbete – mellan varandra och med våra kunder. Vi möter stor efterfrågan, växer vidare och söker fler av Sveriges vassaste konsulter och utvecklare. Kan det vara du?

På Hypergene vill vi utmana och utveckla i allt vi gör. Det gäller vår produkt likaväl som hur vi ser på oss själva som företag och arbetsgivare. Vi tror dessutom på förändring genom mod och samarbete – att våga testa nya vägar och att göra det med stöd av varandra.

Med det tankesättet har vi byggt ett företag där vi bryr oss genuint om varandra och våra kunder, som är i stark tillväxt sedan många år tillbaka – och som söker många nya vassa medarbetare. Läs gärna mer under "Karriär som det borde vara" om hur vi ser på oss själva som arbetsgivare. Dessutom hittar du ett antal korta intervjuer med medarbetare som ger sin syn på hur det är att vara en del av Hypergene.

Om du tycker att det här verkar intressant, kanske vi ska prata vidare? Hör i så fall av dig till oss!

Spontanansökan

Om vi inte har en tjänst som matchar dig just nu så välkomnar vi alltid spontanansökningar. 

Skicka din CV och en kort presentation om vem du är och vad du kan bidra med för att vi ska fortsätta lyckas på vår tillväxtresa.

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt