Fatta ett framgångsrikt beslut - bli en av oss!

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Vi utvecklas och växer snabbt i takt med att allt fler kunder väljer oss. Idag är vi ca 150 medarbetare och söker ständigt nya kollegor.

Våra medarbetare jobbar inom hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Huvudkontoret ligger i Malmö men vi finns även i Stockholm, Göteborg, Skövde och Kalmar. Hypergene är ett snabbväxande bolag och vi tror att mångfald stärker teamet. Vi är ständigt på jakt efter drivna personer som vill utvecklas tillsammans med oss. Är du en av dem?

Hypergene grundades 2000 och är i stark tillväxt. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden. Under hösten 2015 utsågs vi till nationell vinnare i European Business Awards 2015/2016.

I dagsläget har vi ungefär 130 kunder, både inom privat och offentlig sektor. ATG, Bonnier Business Media, Volkswagen, Svenska spel, TV4, Expressen, Keolis, Stena Fastigheter, Kungliga hovstaterna och Lunds universitet är bara några av våra kunder. 

 

I filmen nedan kan du höra några medarbetare berätta om varför man ska jobba på Hypergene. Bli inspirerad och skicka in din ansökan idag!

#lifeathypergene

 

Spontanansökan

Om vi inte har en tjänst som matchar dig just nu så välkomnar vi alltid spontanansökningar. 

Skicka din CV och en kort presentation om vem du är och vad du kan bidra med för att vi ska fortsätta lyckas på vår tillväxtresa.

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt