Volkswagen och Scania ÅF använder Hypergene

Idag använder 33 bolag och över 100 driftställen inom Volkswagens och Scanias ÅF-nät Hypergene.

Genom ett samarbete med Bits Data, Scania- och Volkswagen-återförsäljarnas IT-partner, så har återförsäljarna erbjudits paketerade beslutsstödslösningar med omfattande rapport- och analysmöjligheter för verksamhetsstyrning inom områdena ekonomi, verkstad, försäljning och personal.

– Lanseringen var en stor framgång bland annat på grund av enkelheten i det intuitiva gränssnittet. Lösningen har bidragit till stora tidsbesparingar vid analysarbete. Tillgången till relevant information har också givit återförsäljarna bättre beslutsunderlag, säger Pia Larsson, Bits Data.

I paketeringen ingår även funktionalitet för rapportering och sammanställning till Volkswagen Group Sverige AB.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt