Ny kund: Vårdförbundet

Vårdförbundet har slutit avtal om Hypergene® Beslutsstöd för att stödja sin verksamhetsplanering, ledning, uppföljning och styrning.

De vill genom Hypergenes verksamhetsanpassade system stödja sin budget- och prognosprocess, men också sin analys och uppföljning av ekonomi- och personalinformation. Man kommer också att följa  medlemsstatistik och viktiga nyckeltal för sina olika verksamhetsområde. Uppföljningen av nyckeltalen kommer att automatiseras och de återfinns dessutom i verksamhetsplanen. För användarna innebär detta att nyckeltal och data blir synliga och kan analyseras i portalen för verksamhetsstyrning.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt