Stronghold Invest väljer beslutsstöd från Hypergene

Efter en intensiv upphandlingsprocess har Stronghold Invest, med innehav som Newsec, Datscha och Niam, valt att utveckla sin verksamhetsstyrning i ett beslutsstöd från Hypergene. Beslutet kommer efter en urvalsprocess där Hypergene vann i jämförelse med globala marknadsledare inom analysverktyg.

”Vi hade långtgående samtal med några av de största aktörerna inom BI och analys och stod i begrepp att gå till beslut. Efter att ha tagit del av Hypergenes vision och förmåga inom verksamhetsstyrning, föll valet på dem. Med deras produkt ser vi nu fram emot att binda ihop uppföljning och analys med budget, prognos och på sikt målstyrning. Denna helhetslösning ger oss nya möjligheter till verksamhetsuppföljning” säger Petra Scharin, CFO på Stronghold Invest.

Inledningsvis införs Hypergene på Stronghold Invest och dotterbolaget Newsec. Framöver kan fler portföljbolag komma att ingå i lösningen.

”Vi är mycket glada över förtroendet att leverera ett framtidsinriktat beslutsstödsystem till Stronghold och Newsec, två spännande bolag inom en sektor som vi känner väl till. Vi ser fram emot att bistå med såväl vår produkt som all vår kompetens”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Stronghold Invest har sedan starten 1994 investerat i och utvecklat företag inom fastighetsrelateradverksamhet i norra Europa. De omsätter ca 190 MEUR och har ca 1200 anställda.

 

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt