Hypergene och Fujitsu levererar beslutsstöd till Stockholms läns landsting

Hypergene och Fujitsu ska leverera en helhetslösning för beslutsstöd till Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, HSF, inom Stockholms läns landsting. Lösningen ska bidra till att förenkla och effektivisera verksamhetsstyrningen.

”Vi ska bidra till att förenkla arbetet med styrning, planering, uppföljning och analys.”, säger Per Hidenius som är VD på Hypergene.

I nuläget används Excel-filer för stöd och rapportering vilket kräver stora manuella insatser. Samma information måste redovisas flera gånger och matas in i olika system. Sammantaget finns behov av att förenkla jämförelser, uppföljningar och analyser.

”Med hjälp av Hypergene ska ett antal processer underlättas och effektiviseras. Vi är mycket glada över att få bidra till utvecklingen av HSF:s verksamhetsstyrning. Dessutom är det oerhört hedrande att få börja arbeta med Stockholms läns landsting”, säger Per Hidenius.

Avtalet tecknas mellan Fujitsu och HSF med Hypergene som ensam leverantör av produkt och support samt tjänster för installation, konfiguration och anpassning. Avtalet gäller i tre år med rätt till förlängning. De affärsmässiga villkoren i avtalet gäller för samtliga förvaltningar inom Stockholms läns landsting.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar för att invånare i Stockholms län har tillgång till en bra och säker hälso- och sjukvård samt tandvård. Budgeten för 2015 omfattar närmare 52 miljarder kronor och antal anställda är cirka 700.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt