Ny kund: Södertörns högskola

Södertörns högskola inför Hypergene beslutsstöd. Det nya chefs- och ledningssystemet skall ge stöd i daglig verksamhetsstyrning, planering och uppföljning.

Lösningen skall initialt stödja uppföljning av ekonomi, personal men också högskolesystemen Ladok och Nya. Dessutom ska Hypergene stödja högskolan i budgeterings- och prognosprocesserna. Hypergenes erfarenhet av Budgetlösningar inom universitets-och högskolevärlden har haft en stor betydelse i valet av system. 

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt