Ny kund: Lunds universitet

Lunds universitet har givit Logica sitt förtroende att, i samarbete med Hypergene, införa en budget- och prognoslösning.

I jämförelse med två andra, på marknaden mycket väletablerade lösningar, var det till sist Hypergene som bäst svarade upp mot Lunds universitets önskemål avseende både prisbild och funktionalitet. Affärssamarbetet mellan Hypergene och Logica borgar för att Lunds universitet både får en kompetent produkt och en leverantör med hög kompetens inom beslutsstöd samt med lång erfarenhet av BI-strategier, ägandeskap och förvaltning av beslutsstödssystem.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt