Liselotte Jansson ny styrelseordförande

Liselotte Jansson, tidigare VD på Sas Institute, har hittat sin nästa utmaning. Med ordförandeklubban i hand kliver hon in i Hypergene.

Tillväxtföretag lockar framgångsrika Liselotte Jansson från SAS Instiute Liselotte Jansson har hittat sin nästa utmaning. Med ordförandeklubban i hand kliver hon in i Hypergene – ett bolag i kraftig tillväxt som erbjuder marknaden en effektiv beslutsstödslösning. – Hypergene är ett ungt och fräscht företag som genomsyras av ett ödmjukt och modernt ledarskap, attraktiva lösningar och med mycket professionella medarbetare. Alla viktiga grundstenar finns på plats för att på allvar kunna utmana de stora jättarna i branschen, säger Liselotte Jansson.

Det är Per Hidenius, VD på Hypergene, som framsynt lyckats rekrytera Liselotte som erfaren resurs till företagets styrelse. Med på tåget följer också SAS Institutes marknadschef Susanne Wahlström Jonsson. Susanne kliver med sin mångåriga kompetens i branschen, in på Hypergenes sälj- och marknadssida. – Det räcker inte med bara en stark produkt för att bygga ett framgångsrikt företag utan det är minst lika viktigt att företaget vilar på en sund värdegrund. Hypergenes lösningar är starka och företagets VD har byggt och förvaltar värdegrunden föredömligt därför var det lätt att tacka ja till erbjudandet om ordförandeskapet. Det känns mycket spännande att i min nya roll få bidra och föra detta spännande tillväxtföretag framåt.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt