Ny kund: Imtech Nordic

”Vi valde Hypergene därför att det är ett användarvänligt system samt innehåller funktionaliteter som stödjer vår verksamhet”, säger Harriet Hartikainen, Business Control Manager på Imtech Nordic.

Imtech Nordic har efter en utvärdering av konkurrerande alternativ och en genomförd pilot valt Hypergene som verktyg för uppföljning och analys. Initialt omfattar affären 120 chefer och controllers, men med möjlighet till utökad omfattning i så väl antal användare som ytterligare användningsområden (Strategiskt verksamhetsstyrning samt Budget & Prognos).

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt