Imtech Nordic utökar beslutsstödet från Hypergene

Efter en omfattande utvärdering har Imtech Nordic valt att utöka användandet av Hypergene till hela den nordiska verksamheten. Tidigare användes Hypergene i ett av koncernens affärsområden. Affären omfattar alla Hypergenes moduler inom ekonomi- och verksamhetsstyrning och innebär inledningsvis 280 användare. I utvärderingen ställdes Hypergene mot såväl nischade aktörer som globala leverantörer av beslutsstöd.

”Vi ställde höga krav på alla leverantörer som utvärderades. Bland annat fick de utveckla varsin demo av hur deras produkt skulle hantera inköpsanalyser, nyckeltalsuppföljningar, resultatanalyser och budget. Allt baserat på data från vår verksamhet. Hypergene vann på enkelhet och användbarhet men också på att systemet visade sig vara enkelt att administrera och förvalta, säger Patrik Sjölund, CFO på Imtech Nordic AB.
 
Imtech omsätter ca 5 miljarder Euro, är börsnoterat i Amsterdam och har totalt cirka 26 000 anställda inom koncernen. Imtechs verksamhet i Sverige, Norge och Finland ingår i Imtech Norden. 

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt