Hypergene växer i fastighetssektorn med två nya kunder

Kungsleden och Stena Fastigheter är nya kunder till Hypergene sedan 2015. Kungsleden valde Hypergene i december och har nu tecknat avtal om en beslutsstödslösning.

Hypergene har sedan tidigare ett antal både större och mindre fastighetsbolag som kunder. Totalt representerar de åtta största kunderna i branschen ett samlat fastighetsvärde på ca 200 miljarder kronor.

”Under 2015 utökade vi satsningen på fastighetssektorn där vi såg att vår produkt gjorde stor skillnad. De lever i en värld som präglas av hög förändringstakt med ekonomiska händelser i omvärlden och fastigheter som utvecklas, köps och säljs. Därför blir ett flexibelt och heltäckande beslutsstöd extra värdefullt”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Beslutsstödet från Hypergene inkluderar stöd för analys och uppföljning samt budget och prognos men också möjlighet att arbeta med målstyrning och affärsplan.

Bland tillämpningarna märks affärsplan på såväl företags- som fastighetsnivå liksom intäktssimulerings- och intäktsbudgetmodell, kontraktsdataanalys, investeringsbudget och investeringsuppföljning. Lösningarna varierar mellan bolagen men förenas av att de ska bidra till ökad effektivitet och bättre styrning av verksamheten.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt