Hypergene tar viktig affär i Tyskland

I samarbete med den norska partnern Arribatec har techbolaget Hypergene fått sin första tyska kund i RLE International – ett globalt teknikföretag inom bilindustrin med cirka 1 800 anställda.

RLE International väljer Hypergene som helhetslösning för analys, rapportering och målstyrning. Valet sker efter jämförelse med ett antal globala mjukvaruföretag inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning.

”Vi är oerhört glada över avtalet med RLE International. Dels är Tyskland en mycket spännande marknad med stor potential, dels är affären en milstolpe i samarbetet med vår norska partner Arribatec. De har sett till att affären kommit på plats och ska nu också bidra i leveransen av lösningen”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Arribatec är ett snabbväxande norskt mjukvaru- och konsultföretag, startat av Per Ronny Stav och Stig Kjönstad som under många år varit drivande krafter i utvecklingen av Unit4/Agresso i Norden. Arribatec har sedan starten 2015 blivit 50 anställda med kontor i fem europeiska länder. Hypergene och Arribetec har tecknat ett partneravtal om försäljning och leverans av Hypergene-produkten.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt