Hypergene på listan över Sveriges hetaste IT-bolag

Computer Sweden har för andra året i rad utsett Sveriges mest innovativa företag; de som kombinerar smart teknik med tillväxt. Hypergene placerades på 9:e plats av 50.

Vid prisutdelningen den 18 november presenterade Computer Sweden HIT-listan (Hajp, Innovation och Tillväxt) där Hypergene finns bland de tio högst rankade företagen.

”Vi är hedrade över att finnas på listan och ser fram emot att fortsätta utvecklas vidare i minst samma takt. Hypergene är på en spännande och växande marknad med fortsatt mycket stor potential. Där är vår tekniska plattform och våra utvecklare av central betydelse, men även all kompetens som finns bland våra konsulter. Stort tack till Computer Sweden som uppmärksammar alla innovativa företag i Sverige”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt