Göteborg Energi väljer Hypergene för beslutsstöd

Göteborg Energi inför ett nytt beslutsstöd för styrning och uppföljning av sin verksamhet. I konkurrens med andra lösningar föll valet på Hypergene.

Inledningsvis ligger fokus på budget och uppföljning av ekonomiska nyckeltal. I nästa steg kan lösningen utökas för att inkludera målstyrning och möjligheten att följa upp affärsplanen. 

”Med Hypergenes hjälp kommer vi att säkerställa en ännu bättre planering och uppföljning. Den ekonomiska delen blir ett viktigt fundament för hur vi leder och styr Göteborg Energi, men mitt mål är även att tydligare kunna koppla samman budget med affärsplan och verksamhetsplaner och på så vis få ännu högre effekt i vårt arbete”, säger Robert Casselbrant, ekonomidirektör på Göteborg Energi.

”Vi har haft en mycket positiv utveckling med Göteborgs Stad som numera har över 3 500 användare av Hypergene. Idag är vi stolta och glada över att Göteborg Energi har valt att utveckla sin verksamhetsstyrning med vår hjälp”, säger Magnus Staxäng som är ansvarig för Hypergene i Göteborg.

Göteborgs Energi är Västsveriges ledande energibolag med över 1 000 anställda och cirka 6 miljarder kronor i omsättning.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt