Hypergene utsedd till gasellföretag för åttonde gången

Varje år utser Dagens Industri företag i stark tillväxt till DI Gaseller. Hypergene uppfyller kriterierna för åttonde gången på nio år. Utmärkelsen kommer året efter att Hypergene fick utmärkelsen Årets Maratongasell 2014.

För att utses till DI Gasell måste företaget uppfylla en rad kriterier kring tillväxt och lönsamhet. Bland annat ska omsättningen ha fördubblats under de senaste tre åren.

Att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell innebar att Hypergene var det gasellföretag som flest gånger lyckats uppfylla de hårda kriterierna kring tillväxt och lönsamhet. Att Hypergene nu återigen blir gasellföretag innebär att tillväxten fortsätter. Det går dock inte att bli Maratongasell mer än en gång.

Hypergene var det sjätte företaget av samtliga aktiebolag i Sverige som under DI-gasellens 15-åriga historia fått utmärkelsen.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt