Fyra olika utmaningar - fyra nya kommunkunder

Strömstad, Östra Göinge, Haninge och Norrtälje väljer Hypergene KOMMUN för sin verksamhetsstyrning.

Sinsemellan har kommunerna olika utmaningar och väljer därför att sätt upp lösningen på olika sätt. Strömstads kommun implementerar först stöd för uppföljning av ekonomidata medan Östra Göinge, Haninge och Norrtälje kommun implementerar stöd för såväl ekonomi som stöd för personal och verksamhetsplanering i första etappen.

För Norrtälje kommun är även budget och prognos definierad som en viktig delleverans. Och i Haninge kommun kommer Hypergene användas för att lagra historisk information från det vårdsystem som skall monteras ned.

Alla kommunern har gemensamt att de redan nu har planer för hur lösningen steg för steg skall vidareutvecklas.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt