Ytterligare fyra kommuner väljer Hypergene

Kommunerna Tyresö, Lidköping, Lerum och Strängnäs har nyligen valt Hypergenes paketerade erbjudande.

Det paketerade erbjudandet innehåller stöd för både ekonomi, verksamhetsplan, skola, vård och omsorg samt budget och prognos. En viktig aspekt vid valet av leverantör var möjligheten att snabbt få ett effektivt stöd för verksamhetsstyrning på plats. Lösningarna införs stegvis och varje kommun har prioriterat ordningen utefter sina egna specifika behov.

Hypergene levererar idag stöd till ett 30-tal kommuner vilket gör Hypergene till en stark leverantör med ungefär lika många kunder inom såväl offentlig sektor som privat.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt