Förbättringspotential i styrprocesserna hos Sveriges 500 största företag

I en ny undersökning bland beslutsfattare inom ekonomi- och finansfunktionerna hos Sveriges 500 största företag har ett antal områden identifierats med tydlig förbättringspotential inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Hypergene har under perioden 11 november 2015 till 1 februari 2016 genomfört en undersökning där beslutsfattare inom ekonomi- och finansfunktionerna hos 250 av Sveriges 500 största företag har svarat på frågor om hur de arbetar med ekonomi- och verksamhetsstyrning. 

Bland annat märks utmaningen i att planera, genomföra och följa upp verksamheten där mer än hälften anger att de inte är tillräckligt effektiva, trots att området bedöms som mycket viktigt. Störst potential finns inom områden som rör att driva agerande och aktiviteter i linje med företagens mål.
Läs mer om undersökningen och hämta rapporten här.

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt