Ny kund: Familjebostäder

Familjebostäder ha valt Hypergene som stöd för verksamhetsplanering, budget- och prognosarbete samt styrning, analys och uppföljning.

Familjebostäder gick ut i offentlig upphandling för att hitta programvaror och tjänster som mötte organisationens samlade krav på ett modernt systemstöd, med ett gemensamt gränssnitt för sin verksamhetsstyrning. Familjebostäder önskade ett tydligt och lättillgängligt stöd för sina "husvärdar" samtidigt som stödet också skulle fungera som ett kraftfullt analysverktyg för exempelvis en driftsekonom och bolagets ekonomichef. 

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60
Mejla Robin

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt