Europcar Sverige tecknar avtal med Hypergene

Biluthyrningsföretaget Europcar Sverige har tecknat avtal om att börja använda Hypergene för sin verksamhet. Fokus ligger på att i produkten arbeta med budget och prognos.

"Vi har sett stor potential i Hypergene och ser nu fram emot att frigöra tid, öka datakvaliteten och att få en enklare hantering av vår budget- och forecastprocess”, säger Susanna Magnusson på Europcar.

Europcar Sverige är ett av Sveriges ledande biluthyrningsföretag med 5 000 bilar och 135 uthämtningsplatser. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett helägt dotterbolag till Volkswagen Group Sverige – även de kunder till Hypergene. 

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt