DN och DI tar in beslutsstöd från Hypergene

Dagens Nyheter och Dagens Industri effektiviserar sina verksamheter genom ett nytt system för budget, prognos och affärsplanering. Lösningen kommer från Hypergene och är samma som systerbolaget Expressen valde för två år sedan.

”Mediebranschen är under kraftig förändring vilket ställer höga krav på vår förmåga att vara både snabbfotade och effektiva.  Därför arbetar vi kontinuerligt med att förbättra våra verktyg och processer. Efter en genomgång av marknaden är vi övertygade om att Hypergene har bäst förutsättningar att möta behoven hos våra bolag”, säger Jan Stensen, Chef Financial Control på Bonnier News som samlar Bonniers dagstidningar.

Den beslutsstödsplattform som Dagens Nyheter och Dagens Industri valt har stöd för budget och prognos. Budgetlösningen innehåller dessutom ett avancerat stöd för personalbudgetering där uppgifter hämtas direkt från personalsystemet. I avtalet ingår även möjligheten att addera stöd för affärsplanering.

”Det var väldigt roligt när Expressen valde Hypergene. Det är nu extra kul att både Dagens Nyheter och Dagens Industri följer efter. De är alla snabbrörliga organisationer som i sitt användande är bra exempel på den följsamhet som Hypergene erbjuder”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt