Monterro investerar i Hypergene

2016-06-07 | Hypergene har fått en långsiktig samarbetspartner och ny huvudägare i det Sverigebaserade investmentbolaget Monterro. Bakgrunden är Hypergenes starka tillväxt och de många utvecklingsmöjligheter som ligger framåt. Monterro förvärvar 60 procent av företaget. Samtliga av de tidigare delägarna kvarstår som ägare till resterande del av Hypergene.

”Hypergene är på en resa där vi successivt förändrar och förnyar området för verksamhetsstyrning. Nyckeln har varit vår webbaserade produkt för planering, uppföljning och analys och alla möjligheter den gett våra kunder. Efter 15 år av stark tillväxt ser vi många möjligheter framåt. Det handlar om fortsatt utveckling av produkten tillsammans med våra kunder likaväl som att gå in på nya marknader. Vi ser även andra utvecklingsvägar som inkluderar nya partnerskap och affärsmodeller. Att arbeta i nära samarbete med personer som gjort liknande resor i mjukvarubranschen ökar både fart och kraft framåt. Vi ser därför ett stort värde i att arbeta vidare tillsammans med Monterro.”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Monterro arbetar med investeringar i nordiska mjukvarubolag. De tre grundarna, Thomas Bill, Lars Sveder och Peter Larsson, har alla omfattande erfarenhet av att utveckla bolag som Front Capital Systems, Protect Data, Pointsec, EpiServer, Flexpay/Benify, IAR Systems och Orc Software där de har haft ledande befattningar.

”Vi har länge varit imponerade av Hypergene och alla vi träffat på bolaget. Hypergene har varit fantastiskt framgångsrika och har tagit en ledande position i sin bransch. Med en stark produkt och mycket kvalificerade tjänster passar bolaget perfekt in i Monterros investeringsstrategi. Vi är därför glada och stolta över möjligheten att bli ny huvudägare i ett företag med så spännande framtidsmöjligheter. Vi ser fram emot att bidra med våra erfarenheter och kunskap i den resa vi har framför oss .”, säger Thomas Bill, Managing Partner på Monterro.

Hypergene och Monterro är överens om att inte offentliggöra affärsmässiga detaljer avseende investeringen.

 • 2016-05-17

  Platzer väljer beslutsstödslösning från Hypergene

  Platzer har valt Hypergene som beslutsstöd för att förbättra uppföljning av affärskritisk information och för att skapa effektivare processer.

  Läs hela artikeln
 • 2016-05-10

  LRF väljer komplett beslutsstöd från Hypergene

  Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, ska utveckla hur de styr sin verksamhet och tar Hypergene till hjälp. Genom Hypergene får de ett webb- och rollbaserat stöd för budgetprocess, verksamhetsuppföljning samt mål- och aktivitetsuppföljning.

  Läs hela artikeln
 • 2016-04-04

  Åland effektiviserar genom beslutsstödslösning från Hypergene

  Efter en gemensam upphandling har hela Ålands offentliga sektor valt en beslutsstödslösning från Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2016-03-16

  Förbättringspotential i styrprocesserna hos Sveriges 500 största företag

  I en ny undersökning bland beslutsfattare inom ekonomi- och finansfunktionerna hos Sveriges 500 största företag har ett antal områden identifierats med tydlig förbättringspotential inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2016-02-01

  Kalmar kommun utvecklar vård- och omsorgsområdet med hjälp av Hypergene

  Kalmar kommun har tecknat avtal med Hypergene om en beslutsstödslösning för hemtjänst, individ- och familjeomsorg samt befolkningsprognos. Beslutsstödet ska förenkla chefernas styrning, planering, uppföljning och analys.

  Läs hela artikeln
 • 2016-01-19

  Hypergene växer i fastighetssektorn med två nya kunder

  Kungsleden och Stena Fastigheter är nya kunder till Hypergene sedan 2015. Kungsleden valde Hypergene i december och har nu tecknat avtal om en beslutsstödslösning.

  Läs hela artikeln
 • 2016-01-12

  Viking Line väljer beslutsstöd från Hypergene

  Viking Line har valt en ny beslutsstödsplattform från Hypergene. Syftet med upphandlingen var att skapa nya sätt att arbeta med sina prognosprocesser, öka delaktighet och samarbete internt samt göra det enklare att förstå och analysera verksamheten.

  Läs hela artikeln
 • 2015-11-18

  Hypergenes VD vinnare i regionsfinal av EY Entrepreneur Of The Year

  Tisdagen den 17 november gjorde nio finalister upp om titeln Sydsveriges främsta entreprenör i entreprenörstävlingen EY Entrepreneur Of The Year. Hypergenes VD Per Hidenius blev en av vinnarna.

  Läs hela artikeln
 • 2015-11-03

  Martin & Servera väljer beslutsstöd från Hypergene

  Martin & Servera effektiviserar sina budget- och prognosprocesser med ett nytt systemstöd från Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2015-10-22

  Hypergene utsedd till gasellföretag för åttonde gången

  Varje år utser Dagens Industri företag i stark tillväxt till DI Gaseller. Hypergene uppfyller kriterierna för åttonde gången på nio år. Utmärkelsen kommer året efter att Hypergene fick utmärkelsen Årets Maratongasell 2014.

  Läs hela artikeln
 • 2015-09-21

  Hypergene lanserar ny version av beslutsstöd

  Nu lanseras Hypergene 15-2, den senaste versionen av Hypergenes beslutsstöd som riktar sig till både företag och offentlig sektor. Bland nyheterna märks utvecklade funktioner för att få effekt av målstyrningen samt funktioner för effektivare analys.

  Läs hela artikeln
 • 2015-09-01

  Hypergene utsedd till nationell vinnare i European Business Awards 2015/2016

  I den europeiska tävlingen European Business Awards (EBA) har i år ca 32 000 företag från 33 länder deltagit. Efter tävlingens första fas har Hypergene tillsammans med 24 andra företag utsetts att representera Sverige i den europeiska finalen.

  Läs hela artikeln
 • 2015-08-31

  Forsen Projekt effektiviserar styrningen med Hypergene

  Projekt- och byggledningsföretaget Forsen Projekt har valt en komplett beslutsstödslösning från Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2015-06-22

  Göteborg Energi väljer Hypergene för beslutsstöd

  Göteborg Energi inför ett nytt beslutsstöd för styrning och uppföljning av sin verksamhet. I konkurrens med andra lösningar föll valet på Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2015-05-21

  Svenska Spel väljer Hypergene för styrning

  För att effektivisera hanteringen av styrkort och därmed styrningen av verksamheten har Svenska Spel valt en lösning från Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2015-05-19

  Västkustkommuner effektiviserar verksamhetsstyrningen

  Hypergene har på kort tid tecknat avtal om nytt beslutsstöd med tre kommuner på västkusten: Tjörn, Stenungsund och Varberg. De tre nya kunderna har gemensamt att systemet ska vara ett stöd för verksamhetsansvariga i deras arbete med att styra, följa upp och utveckla kommunens olika verksamheter.

  Läs hela artikeln
 • 2015-03-30

  Hypergene och Fujitsu levererar beslutsstöd till Stockholms läns landsting

  Hypergene och Fujitsu ska leverera en helhetslösning för beslutsstöd till Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, HSF, inom Stockholms läns landsting. Lösningen ska bidra till att förenkla och effektivisera verksamhetsstyrningen.

  Läs hela artikeln
 • 2015-03-24

  Tjörns kommun beslutar om nytt beslutsstöd

  Hypergene har tecknat avtal med Tjörns kommun om ett nytt beslutsstöd. Systemet ska vara ett stöd för verksamhetsansvariga i deras arbete med att styra, följa upp och utveckla kommunens olika verksamheter.

  Läs hela artikeln
 • 2015-02-04

  Nacka kommun utvecklar skolan med hjälp av Hypergene

  Hypergene har tecknat avtal med Nackas kommunala skolor om en beslutsstödslösning med option på att använda lösningen i hela kommunen. Beslutsstödet ska förenkla chefernas styrning, planering, uppföljning och analys samt möjligheter att utvärdera ekonomi-, personal- och verksamhetsmål.

  Läs hela artikeln
 • 2014-12-01

  Hypergene utses till Maratongasell

  På Dagens Industris årliga gasellgala fick Hypergene utmärkelsen Årets Maratongasell. Att utses till Maratongasell innebär att Hypergene är det gasellföretag i Sverige som flest gånger har lyckats uppfylla de hårda kriterierna kring tillväxt och lönsamhet; sju gånger på åtta år.

  Läs hela artikeln
 • 2014-11-19

  Hypergene på listan över Sveriges hetaste IT-bolag

  Computer Sweden har för andra året i rad utsett Sveriges mest innovativa företag; de som kombinerar smart teknik med tillväxt. Hypergene placerades på 9:e plats av 50.

  Läs hela artikeln
 • 2014-10-24

  Säffle utvecklar sin verksamhetsstyrning med Hypergene

  Hypergene har efter en upphandling tecknat avtal om system för beslutsstöd till Säffle kommun. Avtalet innefattar kommunens samtliga förvaltningar och bolag.

  Läs hela artikeln
 • 2014-10-17

  Hypergene växer i västra Sverige

  Hypergene växer med nya kunder över hela landet. Nu flyttar bolaget in i nya lokaler i Göteborg och Skövde.

  Läs hela artikeln
 • 2014-10-08

  Hypergene levererar beslutsstöd till landets 21 länsstyrelser

  Hypergene har efter en upphandling tecknat avtal om system för beslutsstöd till landets samtliga länsstyrelser. Avtalet innefattar alla verksamheter och anställda vid länsstyrelserna.

  Läs hela artikeln
 • 2014-08-19

  Hypergene lanserar Medborgarportalen

  Hypergene lanserar nu Medborgarportalen – en webbaserad jämförelsetjänst med kommuner som kunder och allmänheten som målgrupp.

  Läs hela artikeln
 • 2014-08-06

  Filmer från seminarium i Almedalen

  Förändringar, riksdagsval och vardag; alla är beroende av bra beslut. Men hur uppstår beslut och hur blir vi bättre beslutsfattare? Om detta arrangerade Hypergene ett välbesökt seminarium i Almedalen 2014.

  Läs hela artikeln
 • 2014-06-29

  Hypergene tilldelas ramavtal avseende BI-system

  Ekonomistyrningsverket (ESV) fattade den 27 juni beslut om tilldelning avseende statliga ramavtal för BI-system. Hypergene är en av de utvalda leverantörerna.

  Läs hela artikeln
 • 2014-06-27

  Tre nya kunder till Hypergene i Göteborg

  Göteborgs Hamn, Got Event och HSB Göteborg har alla valt Hypergene som leverantör av beslutsstöd. För Hypergene innebär de nya kunderna en fortsatt stark tillväxt i Göteborgsregionen.

  Läs hela artikeln
 • 2014-06-26

  Imtech Nordic utökar beslutsstödet från Hypergene

  Efter en omfattande utvärdering har Imtech Nordic valt att utöka användandet av Hypergene till hela den nordiska verksamheten. Tidigare användes Hypergene i ett av koncernens affärsområden. Affären omfattar alla Hypergenes moduler inom ekonomi- och verksamhetsstyrning och innebär inledningsvis 280 användare. I utvärderingen ställdes Hypergene mot såväl nischade aktörer som globala leverantörer av beslutsstöd.

  Läs hela artikeln
 • 2014-06-10

  Krångligt IT-stöd hindrar rektorers pedagogiska uppdrag

  I en färsk undersökning bland landets rektorer i kommunala skolor framkommer att bristande och komplicerat IT-stöd för rapportering och uppföljning hindrar många rektorer från sitt huvudsakliga pedagogiska uppdrag. En stor del av rektorernas tid läggs istället på administration, samtidigt som IT-systemen är dåligt anpassade till såväl skolledarnas behov som myndigheternas krav.

  Läs hela artikeln
 • 2014-06-03

  Hypergene levererar beslutsstöd till Stockholms Stadsmission

  Stockholms Stadsmission har valt Hypergene som leverantör av beslutsstöd. I ett första steg levereras verktyg för resultat- och budgetuppföljning för hela organisationen

  Läs hela artikeln
 • 2014-05-19

  Hypergene lanserar ny version av beslutsstöd

  Nu lanseras Hypergene 14-1, den senaste versionen av Hypergenes beslutsstöd som riktar sig till både företag och offentlig sektor. Bland nyheterna märks ett utökat fokus på interaktionsdesign, mobila plattformar och samverkan i organisationen. Dessutom innebär den nya versionen ett antal nyheter inom samtliga produktområden.

  Läs hela artikeln
 • 2014-05-15

  Älmhult väljer komplett beslutsstöd från Hypergene

  Efter en offentlig upphandling har Älmhults kommun valt Hypergene som leverantör av ett komplett beslutsstöd för ekonomi- och verksamhetsstyrning. I upphandlingen fick Hypergene högst poäng i samtliga åtta utvärderingsområden. Avtalet är initialt värt cirka 3,7 miljoner kronor och sträcker sig över 14 år.

  Läs hela artikeln
 • 2014-04-07

  Expressen väljer beslutsstöd från Hypergene

  Expressen effektiviserar verksamheten genom ett nytt system för budget, rapportering och affärsplanering. Den nya beslutsstödsplattformen kommer från Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2014-03-23

  Sveaskog väljer beslutsstöd från Hypergene

  Sveaskog investerar i verksamhetsstyrning och väljer en beslutsstödsplattform från Hypergene med Kentor som ansvarig för implementation. I lösningen ingår även komponenter från Microsoft.

  Läs hela artikeln
 • 2014-01-24

  Hypergene förstärker ledningsgruppen

  Robin Askelöf har anställts som ny marknadschef med ansvar för att driva och utveckla Hypergenes varumärke.

  Läs hela artikeln
 • 2014-01-23

  Ny kund inom universitet- och högskolevärlden

  Mittuniversitetet får ett nytt budgetstöd.

  Läs hela artikeln
 • 2013-10-29

  Hypergene - Gasellföretag för sjätte gången

  Endast en halv procent av Sveriges alla företag uppfyller kriterierna för att rankas som gasell.

  Läs hela artikeln
 • 2013-10-01

  Fyra olika utmaningar - fyra nya kommunkunder

  Strömstad, Östra Göinge, Haninge och Norrtälje väljer Hypergene® KOMMUN för sin verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2013-06-26

  Ny kund: Mölndals stad

  Mölndals stad väljer Hypergene för sin strategiska målstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2013-06-20

  Ny kund: Imtech Nordic

  ”Vi valde Hypergene därför att det är ett användarvänligt system samt innehåller funktionaliteter som stödjer vår verksamhet”, säger Harriet Hartikainen, Business Control Manager på Imtech Nordic.

  Läs hela artikeln
 • 2013-05-29

  Ny kund: Uppsala kommun

  Uppsala kommun vill förenkla chefernas arbete med styrning, planering, uppföljning och analys.

  Läs hela artikeln
 • 2013-04-19

  Ny kund: Vårdförbundet

  Vårdförbundet har slutit avtal om Hypergene® Beslutsstöd för att stödja sin verksamhetsplanering, ledning, uppföljning och styrning.

  Läs hela artikeln
 • 2013-03-28

  Ny kund: Södertörns högskola

  Södertörns högskola inför Hypergene beslutsstöd. Det nya chefs- och ledningssystemet skall ge stöd i daglig verksamhetsstyrning, planering och uppföljning.

  Läs hela artikeln
 • 2013-01-16

  Nybildad kundutvecklingsgrupp

  Hypergene stärker möjligheterna att på bästa sätt kontinuerligt hjälpa uppdragsgivare att vidareutveckla sin verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2013-01-12

  Ytterligare fyra kommuner väljer Hypergene

  Kommunerna Tyresö, Lidköping, Lerum och Strängnäs har nyligen valt Hypergenes paketerade erbjudande

  Läs hela artikeln
 • 2012-08-27

  Ny kund: Västerviks kommun

  Västerviks kommun inför Hypergene® beslutsstöd för sina chefer.

  Läs hela artikeln
 • 2012-05-25

  Ny kund: Reaxcer

  Reaxcer har valt Hypergene som BI-lösning.

  Läs hela artikeln
 • 2012-05-21

  Ny kund: IEC in sports

  IEC var i stort behov av att snabbt få ordning på sin rapportering, affärsanalys samt budget- och prognosprocess.

  Läs hela artikeln
 • 2012-05-14

  Ny kund: Familjebostäder

  Familjebostäder ha valt Hypergene som stöd för verksamhetsplanering, budget- och prognosarbete samt styrning, analys och uppföljning.

  Läs hela artikeln
 • 2012-02-23

  Ny kund: Vision väljer Hypergene för strategisk styrning

  Fackförbundet Vision har valt Hypergene Beslutsstöd som lösning för att stödja sin ekonomiska uppföljning, budget/prognosarbetet och verksamhetsplaneringen.

  Läs hela artikeln
 • 2012-01-16

  Ny kund: Göteborgs stad

  Göteborgs stad har under senare år arbetat med en omfattande effektivisering av sina processer för ekonomisk styrning.

  Läs hela artikeln
 • 2011-12-29

  Ny kund: Studiefrämjandet

  Studifrämjandet har valt Hypergene® beslutsstöd.

  Läs hela artikeln
 • 2011-12-13

  Liselotte Jansson ny styrelseordförande

  Liselotte Jansson, tidigare VD på Sas Institute, har hittat sin nästa utmaning. Med ordförandeklubban i hand kliver hon in i Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2011-10-26

  Volkswagen och Scania ÅF använder Hypergene

  Idag använder 33 bolag och över 100 driftställen inom Volkswagens och Scanias ÅF-nät Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2011-10-24

  Hypergene - med på årets gasellgala

  För 5:e året i rad har Hypergene blivit utsedd till DI Gasell. Något som givetvis uppmärksammandes på Gasellgalan som gick av stapeln den 24 oktober.

  Läs hela artikeln
 • 2011-09-30

  Ett uppskattat användarmöte

  Den 28-29 september höll Hypergene sitt användarmöte och Hypergene användarförening bildades.

  Läs hela artikeln
 • 2011-06-29

  Finansdepartementet beställer

  Finansdepartementet har av Hypergene beställt ett rapportpaket.

  Läs hela artikeln
 • 2011-06-20

  Ny kund: Plannja

  Plannja, en av Europas ledande tillverkare av byggplåtprodukter, har valt att tillsammans med Hypergene utveckla sin verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2011-06-13

  DI Gasell fem år i rad

  Hypergene fortsätter att växa kraftigt med god lönsamhet.

  Läs hela artikeln
 • 2011-01-01

  Ny lösning: www.kolada.se

  På uppdrag av RKA (Rådet för främjande av kommunala analyser ) har Hypergene nu levererat en publik lösning.

  Läs hela artikeln
 • 2010-12-30

  Ny kund: John Bauer Organization AB

  John Bauer Organization AB, Sveriges största gymnasieskola med 29 skolor över hela landet, har valt att utveckla sin verksamhetsstyrning med Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2010-12-30

  Ny kund: Volkswagen Group Sverige

  Volkswagen Group Sverige väljer Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2010-09-20

  Ny kund: Awapatent

  Awapatent tar ett helhetsgrepp och ser över sin verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2010-09-15

  Ny kund: Medborgarskolan

  Medborgarskolan stärker och effektiviserar sin verksamhetsstyrning med Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2010-08-26

  Ny kund: Renova

  Med mål att öka effektivitet, kvalitet och träffsäkerhet i sin budget- och prognosprocess investerar Renova i Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2010-05-20

  Ny kund: Lunds universitet

  Lunds universitet har givit Logica sitt förtroende att, i samarbete med Hypergene, införa en budget- och prognoslösning.

  Läs hela artikeln
 • 2010-03-24

  Ny kund: Orc Software

  Orc Software har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2010-01-14

  SSAB fortsätter använda Hypergene

  Nu har även SSAB:s inköpsavdelning valt att använda Hypergene för sin verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2010-01-11

  Ny kund: Wihlborgs Fastigheter

  Wihlborgs Fastigheter tar ett helhetsgrepp och ser över sin verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2010-01-04

  Ny kund: Paf

  Paf, Ålands penningautomatförening, implementerar Hypergene både för sin ekonomiska rapportering, uppföljning och som ett stöd i sin budget- och prognosprocess.

  Läs hela artikeln
 • 2009-06-08

  Ny kund: Granngården

  Granngården ersätter dagens budgetlösning med Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2009-05-29

  Ny kund: PartnerTech

  ParnerTech väljer Hypergene för att delge ledningsinformation som resultatuppföljningar, balansräkningar, nyckeltal med mera till organisationen.

  Läs hela artikeln
 • 2009-04-30

  Ny kund: Länsförsäkringar Uppsala

  Länsförsäkringar Uppsala implementerar Hypergene både för sin rapportering, uppföljning och som ett stöd i sin prognosprocess.

  Läs hela artikeln
 • 2009-04-15

  Ny kund: Växjö Energi

  Växjö Energi, VEAB, ville hitta ett effektivt systemstöd för sin ekonomiska uppföljning och budgetering.

  Läs hela artikeln
 • 2009-03-10

  Ny kund: Bits Data

  Bits Data, som tillhandahåller IT-lösningar för de svenska återförsäljarna av Scania, VW, Audi, SEAT, Skoda och Porse, väljer Hypergene för verksamhetsstyrning.

  Läs hela artikeln
 • 2009-02-25

  TV4 utökar samarbetet med Hypergene

  Hypergene och TV4 utökar omfattningen av samarbetet.

  Läs hela artikeln
 • 2009-01-31

  Hypergene växer

  Hypergene fortsätter att växa med god lönsamhet och under 2008 ökade omsättningen med 60%.

  Läs hela artikeln
 • 2009-01-11

  Ny kund: Milko

  Milko har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2008-12-03

  Ny kund: SSAB Koncernen

  På koncernnivå skall Hypergene användas för ledningens finansiella rapportering och uppföljning.

  Läs hela artikeln
 • 2008-06-20

  Ny kund: SSAB Tunnplåt

  SSAB Tunnplåt har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2008-06-02

  Ny kund: Lunds Kommunala Fastighets AB (LKF)

  LKF har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2008-06-01

  Ny kund: Prevas

  Prevas AB, som är ett börsnoterat IT-företag med över 550 anställda, har valt Hypergene Beslutsstöd™.

  Läs hela artikeln
 • 2008-05-30

  Ny kund: HSB Stockholm

  HSB Stockholm har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2008-04-05

  Ny kund: SSAB Oxelösund

  SSAB Oxelösund har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2008-01-12

  Hypergene växer i Göteborg

  Hypergene växer i Göteborg med ännu en erfaren beslutsstödskonsult med teknisk inriktning.

  Läs hela artikeln
 • 2008-01-10

  Ny kund: Busslink

  Busslink valde Hypergene trots hård konkurrens.

  Läs hela artikeln
 • 2008-01-07

  Avropa Hypergene via Vervas ramavtal

  Vi är glada att kunna erbjuda Hypergene till kommuner och offentliga myndigheter via Vervas nyligen tecknade ramavtal.

  Läs hela artikeln
 • 2008-01-07

  Ny kund: Halmstads Energi och Miljö AB

  Vi välkomnar Halmstads Energi och Miljö AB (HEM) som ny kund.

  Läs hela artikeln
 • 2008-01-04

  Hypergene - ett gasellföretag

  Dagens Industri har utsett företaget Hypergene till gasellföretag.

  Läs hela artikeln
 • 2007-12-15

  Ny kund: Hyresbostäder i Växjö AB

  Läs hela artikeln
 • 2007-05-29

  Hypergene växer med 8 medarbetare

  Tack vare en stor efterfrågan på vår produkt, Hypergene, har vi under våren anställt åtta nya medarbetare.

  Läs hela artikeln
 • 2007-05-27

  Ny kund: Sensus Studieförbund

  Sensus Studieförbund, ett av landets största studieförbund med verksamhet över hela Sverige, har valt Hypergene för budget och prognos samt uppföljning och analys.

  Läs hela artikeln
 • 2007-04-24

  Ny kund: Vasallen AB

  Fastighetsbolaget Vasallen har valt Hypergene för att effektivisera sin budget- och prognosprocess.

  Läs hela artikeln
 • 2007-01-01

  Hypergene tecknar avtal med 4 st bostadsbolag

  Hypergene röner stora framgångar inom Bostadsbranschen och har under slutet av 2006 tecknat avtal med 4 st bostadsbolag.

  Läs hela artikeln
 • 2006-12-15

  Ny kund: Din Bil Sverige AB

  Hypergene och Din Bil Sverige AB tecknar avtal.

  Läs hela artikeln
 • 2006-10-21

  Ny kund: TV4 AB

  TV4 AB har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2006-10-20

  Ny kund: Kungliga Hovstaterna

  För att få en bättre överblick över de olika resultatenheterna har Kungliga Hovstaterna implementerat beslutsstödet Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2006-09-29

  Ny kund: SBC

  SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB väljer Hypergene.

  Läs hela artikeln
 • 2006-08-21

  Ny kund: AF Bostäder

  AF Bostäder har valt Hypergene.

  Läs hela artikeln

Almedalen 2016: I år fokuserar vi på professionaliseringen av svensk elitidrott. Läs mer!

Kundcase: TV4 optimerar förändringsarbete och försäljning genom rätt beslutsstöd. Läs mer!

Karriär: Vi växer och söker ännu fler av de vassaste konsulterna och utvecklarna. Är det du? Läs mer!

Ny rapport: Förbättringspotential i styrprocesserna hos Sveriges 500 största företag. Läs mer!